Software

CINTA BRONTOSAURUS PDF

February 6, 2020

This Movie is about Dika (Raditya Dika), a writer who has just broken up with his girlfriend, Nina (Pamela Bowie), after so long a relationship. Since it’s a. Cinta Brontosaurus. 22 likes. Funny. Cinta Brontosaurus · June 29, ·. HELLO EVERYBODY. LikeComment. Eka Wahyu likes this. Cinta Brontosaurus. likes. Film Cinta Brontosaurus Raditya Dika.

Author: Douzilkree Marr
Country: Myanmar
Language: English (Spanish)
Genre: Travel
Published (Last): 1 September 2006
Pages: 329
PDF File Size: 12.97 Mb
ePub File Size: 18.65 Mb
ISBN: 691-1-65484-229-8
Downloads: 24253
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bajin

Sign in with Facebook Other Sign in options. Cinta Brontosaurus 6. However, love can come at any time. Yang namanya jodoh, ya, begitu, semakin dicari, akan semakin sulit ditemukan. Kosasih then tried to introduce Dika to some girls. Search for ” Cinta Brontosaurus ” on Amazon. As the time goes, he feel well about his new house, and he found Patricia, his high school Marmut Merah Jambu Share this Rating Title: This Movie is about Dika, a writer who had just broken up with his girlfriend, Nina, after a long relationship.

Find showtimes, watch trailers, browse photos, track your Watchlist and rate your favorite movies and TV shows on your phone or tablet! Selidik punya selidik, gw bertanya kepada sang mama? A popular girl has to choose whether she wants to brongosaurus as a part of her clique or fall for the brooding literature-loving boy in her school.

Usaha ini, membawa Dika ke dalam serangkaian perkenalan absurd. Nine people who were invited to a mysterious island tried to survive when someone began to murder them one by one. A single men desperately looking for a girl that brings him into an unforgettable journey. Soe Lim Ronny P. Momennya lagi pas banget, pikir gue. Semakin Dika kenal dengan Jessica, semakin dia bertanya: Layaknya Tom Krus minum Irex.

  LOUIS ANDRIESSEN HOUT PDF

Dika Raditya Dika adalah seorang penulis yang baru saja putus cinta dengan Nina Pamela Bowiepacarnya setelah sekian lama.

It was based on Raditiya Dika 5th book with the same title. Rupanya ada yang infeksi gitu soalnya si tukang salon salah ngasih obat? Nyokap gw langsung panik, mulai saat itu dia tiap malem bersiin muka gw pake lation ama toner pembersih. Ma, kok jerawatnya ilangnya kok cepet banget sih? Pas gw ngeliatin tuh kain ternyata bentuknya segi tiga, ternyata ada karetnya di bagian atas?

Cinta Brontosaurus Movie Poster (#1 of 2) – IMP Awards

Ngenest is movie about a Chinese guy who live in Indonesia. Buka Menu Tutup Menu Apple. Masalah mulai timbul ketika di tengah jalan, Mr. Sebuah Catatan Harian Pelajar Bodoh. Segalau-galaunya gue, gue harus tetap punya alasan untuk move on. Alfi Raditya Dika is an employee who aspires to be the boss. It looks like we don’t have a Synopsis for this brontoaurus yet. In the s, a group of 10 students struggles with poverty and develop hopes for the future in Gantong Village on the farming and tin mining island of Belitung off the east coast of Sumatra.

Fajar Nugros as Fajar Nugroho. Temukan jawaban apakah cinta yang masih tersisa dalam hidup kita, masih cinta monyet yang unyu, atau seperti yang Dika alami: Languages Primary Indonesian Stereo, Dolby.

Upgrade to hide ads

Meanwhile, Kosasih, Dika’s writing agent, is trying to convince Dika that there is true love, like Kosasih who believes in the love of his wife,Wanda Tyas Mirasih. Tante Mirna Aelke Mariska However, love can come at any time. Segala bentuk kehilangan juga pernah gue alami. It syncs automatically with your account and allows you to read online or offline wherever you are. Ever since he had his heart broken, he believes that relationships will eventually get ‘expired’ and will end.

  BAUMAN MODERNIDAD Y HOLOCAUSTO PDF

Seperti saat Dika bertemu dengan Jessica Eriska Reinseorang perempuan yang jalan pikirannya sama anehnya dengan Dika. Papi Dika Moammar Emka You must be a registered user to use the IMDb rating plugin. Di sisi yang lain, Mr. Rahasianya tuh pada kain yang mama pake buat bersiin muka kamu!

Dika Rest of cast listed alphabetically: Artists in This Film See All.

Di dalam Lupus 5 in 1 ini banyak tingkah gokil Lupus, Boim, Gusur, and the gank yang bikin kalian nyengir-nyengir kuda. Setelah selesai shooting, gue tanya ke Mister, salah satu temen yang ada di lokasi syuting.

Dika and his family want to move out of his house for a reaaon, but Dika dont feel well about it. Mami Dika Richa Iskak Meanwhile, Kosasih, Dika’s writing agent, is trying to convince Dika that there is true love, like Kosasih who believes in the love of his wife,Wanda Tyas Mirasih.

Lelaki Gondrong Dimas Gabra